Bydlení a bytová politika - Andrle, Alois
Bytová politika štátu a jej riešenie. Význam bývania. Zvláštnosti trhu s bytmi. Súčasná úroveň bývania v Čechách. Vývoj domového a bytového fondu. Rezervy bytov. Porovnanie bývania mladej a staršej generácie. Medzinárodné skúsenosti z bytovej politiky v Rakúsku a Británii.