II. ročník konference "Teoretické a praktické aspekty veřejných financí v ČR" - Vítek, Leoš
V dňoch 27.-28.3.1996 sa uskutočnila v Prahe konferencia "Teoretické a praktické aspekty verejných financií v ČR", poriadaná katedrou verejných financií VŠE v Prahe. Program bol usporiadaný do štyroch blokov: Koordinácia fiškálnej a monetárnej politiky, Daňový systém ČR, Nástroje financovania inštitúcií, činností a programov v neziskovej sfére a Komunálny dlh a jeho regulácia. Na konferencii vystúpili s referátmi aj pedagógovia z katedry verejných financií EU Bratislava.