Jaké informace potřebuje municipální finanční trh? - Ruth, H.L
Stručný náčrt akým smerom by sa mal vyvíjať municipálny finančný systém v ČR. Potreba obcí mať prístup k pôžičkám s dlhšou dobou splatnosti, za čo najvýhodnejších podmienok a vstúpiť na medzinárodný trh. Komerčné banky ako partneri obcí. Obsah a ciele informačných systémov o finančných správach obcí.