Daňový únik - výnosná investícia. 1 - Burák, Emil
Dve základné formy daňového úniku: 1. vyhýbanie sa daňovej povinnosti využitím možností, ktoré ponúka zákon (legálny daňový únik), 2. porušenie zákona daňovým únikom nad rámec platnej legislatívy (nelegálny daňový únik).