Bez fronty u přepážky - Pegner, Martin
Home banking. Riziko zavírenia. Telebanking. Smer toku dát. Komunikácia v rámci systému (on-line, off-line). Stupeň automatizácie zasielania príkazov. Účtovanie poplatkov. Programové nadstavby: Fores, Office Line 2.5.