Kým nastane bod varu - Šedo, M.
Generálny riaditeľ Komerční banky Bratislava, a.s., Ing. Marián Šedo o stratégii a výsledkoch činnosti dcérskej spoločnosti Komerční banky, a.s. Praha. Podpora vzájomných slovensko-českých obchodných kontaktov.