V súlade s medzinárodnými kritériami - Gabriel, J.
Predseda predstavenstva a prezident Všeobecnej úverovej banky Ing. Ján Gabriel o problémoch, ktorým sa venovali na porade riaditeľov pobočiek VÚB vo Vysokých Tatrách v júni 1996.