Aktivita obchodníkov na parkete BCPB sa zvýšila - Dlugopolská, O.
Úspešná bilancia prvého polroka 1996 na Burze cenných papierov v Bratislave. Celkový objem obchodov. Kótované a nekótované akcie a dlhopisy. Vývoj Slovenského akciového indexu.