Rast priamych obchodov sprevádzal pokles anonymných Príloha Hospodárskych novín - Dlugopolská, O.
Zhodnotenie apríla 1996 na trhu Burzy cenných papierov v Bratislave. Objem obchodov s kótovanými a nekótovanými akciami. Oživenie na trhu dlhopisov.