Splnenie a zánik pohľadávok pri zmluvách o kúpe cenných papierov - Barát, Mário
Analýza právnej úpravy týkajúcej sa obchodov s cennými papiermi a obsiahnutej v zákone č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Zmluva o kúpe cenných papierov, zmluva o kúpe zaknihovaných cenných papierov, započítanie vzájomných pohľadávok, obchodovanie s derivátmi.