Významný vzrast trhu po vyše roku - Vlček, Radim
Vývoj obchodov na kapitálovom trhu SR v prvom polroku 1996. Vývoj burzového indexu SAX-12. Vývoj cien akcií spoločností priemyselného a finančného sektora a investičných spoločností. Situácia na trhu dlhopisov.