Kvalitné údaje = kvalitné bilancovanie. 2 - Mokrý, Vladimír
Závislosť kvality makroekonomickej komparatívnej analýzy v transformujúcich sa ekonomikách štátov višegrádskej päťky od kľúčových ekonomických ukazovateľov.