Aktuálny stav nemeckého hospodárstva Príloha Hospodárskych novín
Súčasný stav nemeckého hospodárstva a predpokladaný vývoj v najbližšom období. Vývoj spotrebiteľských cien v krajinách G7. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: bilancia platieb, peniaze a financie.