Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 6 <The> 1995 State Budget Report
Vývoj hospodárstva ČR v r. 1995. Vývoj hrubého domáceho produktu, cien, nezamestnanosti a platobnej bilancie. Štátny a miestny rozpočet. Štátny dlh. Makroekonomické ukazovatele (tabuľky).