Súčasný rozvoj hospodárstva v Rumunsku Príloha Hospodárskych novín
Zmierňovanie negatívnych tendencií v rumunskom hospodárstve. Predpokladaný vývoj v budúcnosti. Monitor hospodárskeho vývoja Rumunska. Vývoj priemyselnej výroby, mesačných miezd, kurzu a spotrebiteľských cien.