Súčasný stav v ekonomike priemyselných podnikov Príloha Hospodárskych novín
Súčasný stav priemyselných podnikov na Slovensku a predpoklad na najbližšie obdobie podľa konjunkturálneho prieskumu Štatistického úradu SR. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.