Marketingový mix ve službách. 3 - Janečková, Lidmila
Dôležitým úsekom marketingového mixu v službách je vytváranie značky a diferenciácia produktu. Produkt služba môže zvýšiť hodnotu pomocou silnej značky. Rozhodovanie o produkte služba. Vývoj nových služieb. Nové produkty na trhu.