Vývoj základných kovov na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Prehľad vývoja obchodovania so základnými kovmi (meď, hliník, olovo, zinok, cín, nikel) na Londýnskej burze kovov v máji 1996.