Vývojové tendencie v zahraničnom obchode SR Príloha Hospodárskych novín
Zmeny vo vývoji zahraničného obchodu Slovenskej republiky na začiatku r. 1996. Štruktúra zahraničného obchodu SR z teritoriálneho hľadiska. Tovarová štruktúra v zahraničnom obchode vo februári 1996. Vývoj dovozu a vývozu v SR a v Českej republike s vybratými agregátmi krajín.