Obchodní příležitosti ve světě. 1 Veřejné zákazky financované Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj - Franěk, J.
Postup pri predkladaní požiadaviek na financovanie zákaziek Európskou bankou pre obnovu a rozvoj (EBRD). Ponuka poradenských služieb Útvaru rozvojového bankovníctva EBRD. Zameranie bankovej politiky EBRD. Technická pomoc a poradenstvo.