Pohyb výmenných kurzov priaznivejší ako v predchádzajúcom období - Baričák, B.
Pohyb výmenných kurzov nemeckej marky, amerického dolára, talianskej líry a japonského jenu v súvislosti s hospodárskou a politickou situáciou v prvom polroku 1996.