Zoznam poľských štátnych podnikov navrhnutých do privatizácie, ktoré majú záujem o vstup zahraničného kapitálu. 3
Informácia Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku Slovenskej republiky pre slovenských podnikateľov o možnostiach privatizovať v zahraničí. Nadviazanie kontaktov a poskytovanie dostupných informácií o procese privatizácie v Poľsku.