Výroční zasedání EBRD v Sofii - Křelinová, Jana
V dňoch 15.-16.4.1996 sa konalo v Sofii 5. výročné zasadanie guvernérov EBRD. Rok 1995 bol zhodnotený ako úspešný a EBRD potvrdila opodstatnenosť svojej úlohy v krajinách v procese transformácie. Zhodnotenie výsledkov finančného hospodárenia. Hodnota financovaných projektov a technická pomoc pri ich príprave a implementácii.