Juhoafrická republika a Zimbabwe - Čičmanec, V.
Informácie Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory o JAR a Zimbabwe a o možnostiach spolupráce SR s týmito krajinami. Politicko-ekonomická charakteristika, podnebie a hospodárstvo v JAR a v Zimbabwe. Obchodný obrat SR s JAR a Zimbabwe.