Projekt registrácie obchodných subjektov Indikatívny program pomoci Európskej únie Slovenskej republike
Indikatívny program PHARE, ktorý sa týka vybudovania automatizovaného systému registrácie obchodných subjektov. Registrové súdy, register a komunikačné prepojenie. Potreby riešenia komunikačného prepojenia.