Skončení pracovního poměru
V r. 1982 prijala Medzinárodná konferencia práce Medzinárodný dohovor o skončení zamestnania z iniciatívy zamestnávateľa. Pracovníci z Medzinárodného úradu práce skúmali súdne rozhodnutia v členských štátoch a zhromaždili zaujímavý materiál, ktorý bol uverejnený vo World of Work.