Nariadenie vlády Slovenskej republiky o programoch rozvoja bývania Návrh
Návrh nariadenia vlády SR podľa zákona č.124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Návrh určuje priority pre vyčlenenie prostriedkov z fondu, podmienky pre zaradenie žiadateľov do programov rozvoja bývania a podrobnosti o druhoch a výškach poskytovaných podpôr.