Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Chybou zákazníka je, že často nepozná svoje práva. Vymizne alkohol a cigarety z reklám? Ponuka z mraziarenských boxov. Len po slovensky sa so svetom komunikovať nedá (l). Sú svadobné zmluvy minulosťou? Aj elektrina je tovar! (3). Čo ešte (ne)viete o víne.