Perspektíva slovenského automobilového priemyslu je v napojení na veľké svetové firmy - Urban, M.
Vývoj automobilového priemyslu na Slovensku. Značky Tatra, Liaz a Avia. Transformácia a privatizácia automobilového priemyslu. Firma Volkswagen založila tradíciu výroby osobných automobilov na Slovensku. Zahraničnoobchodná bilancia automobilového priemyslu. Združenie automobilového priemyslu SR. Prednosti slovenského automobilového priemyslu.