Programy rozvoja lesníctva na Slovensku - Konôpka, J.
Ekologizácia, záchrana a obnova genofondu drevných porastov - prioritná úloha lesníckej politiky na Slovensku. Nové úlohy lesného hospodárstva po r. 1989. Komparácia stratégie a koncepcie rozvoja lesníctva so zahraničím. Päť samostatných programov rozvoja lesníctva v SR.