Dojnice v zrkadle piatich rokov - Slávik, J.
Pozitívne a negatívne pozície vo vývoji úžitkovosti v živočíšnej výrobe na Slovensku po r. 1989. Zavedenie trhového poriadku v cenách mlieka. Veľké rozpätia v dojivosti kráv medzi okresmi a podnikmi.