Chcem založiť malú firmu - Vlachynský, Karol
Príprava na podnikanie, niektoré rady a skúsenosti. Voľba právnej formy zakladanej spoločnosti. Podnikové financie, pohyb peňazí v podniku - základné princípy. Kapitál na založenie podniku. Návratnosť kapitálu (výpočty, príklady). Zdroje podnikového kapitálu.