Hodnocení výrobků, procesů i systémů Metoda CEH - Caha, J.
Metóda CEH (ukazovateľ celospoločenskej efektívnej hodnoty) patrí k menej známym ale v praxi už overeným a účinným nástrojom riadenia. Možnosti využitia metódy CEH v mikro- i makroekonomike. Využite CEH pri navrhovaní a vývoji výrobkov. Aplikácia CEH v oblasti výroby, v oblasti marketingu. Komplexné využitie metódy CEH v podniku.