Kariéra s HN - Obdržálek, Peter
Hľadanie obrazu firmy, ideálneho pre okolie aj vlastných zamestnancov. Vnútorné a vonkajšie predpoklady vytvárania podnikovej kultúry. Postup špecializovanej konzultačnej firmy LogistiCS Consults pri hľadaní identity firmy.