Reengineering: podmínky úspěchů a aplikací - Vodáček, Leo
Rast záujmu o podnikový reengineering. Čo vyvoláva záujem českých podnikov o reengineering. Znalostné zázemie a informačné zdroje o reengineeringu. Podceňovanie rizikovosti väčších reengineeringových akcií. Nedostatky a chyby reengineeringových zámerov: súlad s podnikateľskou stratégiou, systémovo integrované procesy, inovácia procesov, vyvážená inovačná štruktúra, integrácia poznatkov moderného manažmentu, zvýšenie hospodárnosti, podnikové procesy nie sú autonómne, reengineering nekončí realizáciou projektu.