Zhodnotenie stavu a vývoja výsledkov podnikateľskej činnosti ekonomických subjektov v SR za roky 1993 a 1994 - Šnircová, Jana, 1971-
Finančná situácia premietnutá do finančných ukazovateľov - jedna z najdôležitejších informácií o podniku. Rovnako dôležitá je z makroekonomického hľadiska. Konštrukcia finančných pomerových ukazovateľov: ukazovatele rentability, ukazovatele likvidity, ukazovatele zadlženosti, ukazovatele aktivity. Posúdenie stavu výsledkov podnikateľskej činnosti ekonomických subjektov na základe vybraných ukazovateľov. Zhodnotenie výsledkov.