Koučování v praxi. 2 - Dědina, Jiří
Ciele koučovania pri zvyšovaní komunikačného a motivačného pôsobenia kouča na postoje manažéra. Spolupráca manažéra a kouča. Aplikácia koučovania. Prípady, kedy je možné s úspechom použiť koučovanie.