Rozdělení kompetencí řídících orgánů a.s. - Kozar, Z.
Dôsledky nevyjasnenosti kompetencií riadiacich orgánov akciovej spoločnosti. Súhrn skúseností s uplatnením jednej z overených foriem riešení uľahčujúcich prácu výkonnému manažmentu. Vymedzenie pôsobnosti orgánov a.s. Východiská pre rozčlenenie potrebných kompetencií v a.s. Hľadiská členenia kompetencií. Prerokovanie a schválenie dokumentu o rozdelení pôsobnosti a kompetencii a.s. Uplatnenie dokumentu.