Trendy v českém řízení 90. let - Pfeifer, L.
Rekapitulácia priorít a negatív v českom riadení v druhej polovici 90. rokov. Predikcia hospodárskej klímy v rokoch 1995-2000. Identifikácia štyroch priorít českého riadenia pre 2. polovicu 90. rokov: 1. Pružnosť výroby. 2. Ofenzívnosť trhového správania. 3. Identifikácia personálnej štruktúry s novými rolami.