Překonáním hybridních struktur k vyšší efektivnosti - Smrčka, J.
Formovanie vlastného organizačného usporiadania podnikov po transformácii a privatizácii. Nefunkčnosť vzniknutých hybridných organizačných štruktúr. Nutnosť recentralizácie riadenia. Slabiny a predpoklady divízneho usporiadania. Kooperácia divízií. Holdingové usporiadanie. Zásady (de)centralizácie.