Problémy strategických podnikov by sa nemali riešiť účelovou zmenou zákona - Zemanovičová, Daniela
Charakteristika novely zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov. Inštitút dohodovania prispel k nepriechodnosti procedúry konkurzu a vyrovnania. Nesprávnosť vyňatia strategických podnikov z uplatnenia tohto zákona. Bankrotu podniku sa dá predísť včasnou revitalizáciou za pomoci štátu.