Premosťovanie k budúcnosti - Jasovský, Ján
Riaditeľ štátneho podniku Slovenská pošta (SP) Ing. Ján Jasovský o zmenách v poštovej prevádzke v rámci transformácie slovenskej ekonomiky. Odčlenenie SP od telekomunikácií. Interná a externá komunikácia.