Jednoduché účtovníctvo - vývoj a súčasné problémy - Pecháčová, Tatjana
Vývoj postupov účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva. Legislatívne úpravy. Zákon o súkromnom podnikaní. Zásady FMF. Obchodný zákonník. Zákon o súkromnom podnikaní. Zásady vedenia účtovníctva. Opatrenia FMF. Postupy účtovania fyzických osôb.