Prechod z podvojného účtovníctva na jednoduché - Kasáková, Š.
Opatrenie FMF č. V/31 390/92, ktorým sa ustanovuje postup prechodu z podvojného účtovníctva na jednoduché účtovníctvo podnikateľov. Príklad prechodu z podvojného účtovníctva na jednoduché.