Evidencia investičného majetku - Pecháčová, Tatjana
Všeobecné záväzné predpisy o evidencii majetku. Formálna a obsahová stránka evidencie investičného majetku. Jednotlivé údaje záznamu v evidencii investičného majetku. Ocenenie hmotného a nehmotného majetku (HIM/NIM). Dátum obstarania HIM/NIM, odpisovanie HIM/NIM. Zostatková cena. Dátum a spôsob vyradenia.