Uplatňovanie zásad nezávislosti a objektívnosti v internom audite. 2 - Oberhauser, Ján Artur
Kľúčové pojmy vo sfére interného auditu. Nezávislosť interných audítorov a ich objektivita. Organizačný štatút a jeho funkcia v organizácii.