Škola podnikových financií. 18 Ohodnocovanie majetku podnikov - Pinka, D.
Metódy ohodnotenia vlastného kapitálu podniku. Metódy ohodnotenia budúcich výnosov podniku. Metódy ohodnotenia na základe porovnávania.