Analyzovanie hospodárskych výsledkov spoločností Príloha - Socholiak, M.
Vytvorenie skrytých rezerv. Rozdelenie hospodárskeho výsledku akciových spoločností. Finančné náklady, výnosy a skryté rezervy. Analýza minimálnych výnosov a nákladov.