Trápi vás likvidita? - Šnircová, Jana, 1971-
Likvidita, resp. platobná schopnosť definovaná ako schopnosť podniku uhrádzať v danom čase a v danom objeme splatné záväzky. Budovanie image podniku na likvidite, čiže platobnej schopnosti. Meranie likvidity. Finančné pomerové a rozdielové ukazovatele. Identifikácia platobnej neschopnosti. Hľadanie východísk z platobnej neschopnosti, riešenie tzv. úzkeho profilu v likvidite.