Etapy rozvoja PPS systémov - plánovania a riadenia výroby - Mičieta, Branislav
Trvalý rozvoj systémov plánovania a riadenia výroby označovaných ako PPS systémy (Production Planning Systems). Charakteristika šiestich etáp u PPS systémov, popis ich činnosti v úzkej väzbe na rozvoj výrobných systémov.